Tyck till och du kan vinna denna unika fototavla!

Nu har du bästa chansen att få veta mer om det du är nyfiken på, samt en  chans att vinna bilden nedan, en fotocanvas som hämtar sin inspiration från holländska kabinettmålningar. Blommorna är från min trädgård och jag står själv bakom arrangemang och kameran.  Måtten är 40x40 och tavlan levereras med upphängningsanordning. Läs tävlingsreglerna noga, du hittar dem under bilden! Och lycka till! :)
bukett2jpg

För att vara med och tävla skall du göra dessa 4 saker:

1:  Dela detta inlägg på facebook
2: Läs ett valfritt inlägg här i bloggen.
3. Kommentera i inlägget vad du vill läsa mer om.
4. Lämna din mailadress i kommentaren så jag kan kontakta dig om du vinner!

Ditt bidrag vill vi ha senast fredag den 20 juli!

Genom att delta samtycker du till att jag publicerar det vinnande förslaget samt vinnarens namn här i bloggen. Den lyckliga vinnaren och det vinnande bidraget avslöjas fredagen den 28 juli, här på  www.hobbyherbalist.com.

Tanken bakom tävlingen:
21 maj förra året skapade jag första inlägget  och har sedan dess publicerat innehåll ungefär en gång i veckan. Nu, ett år senare, vore det intressant att få återkoppling och veta hur bloggen kan göras bättre. Jag vill veta vilken typ av  inlägg som folk läser helst och vilka ämnen som just du tycker är intressantast. Kanske vill du läsa mer om svamp, eller så vill du veta mer om pallkrageodling eller något helt annat inom ämnesområdet mat från växtriket.